Byggeadministration.dk ApS

Finansiering af byggesager i ejerforeninger

Finansieringen er grundstenen i en god byggesag og bør være et af de første punkter, som rådgiver gennemgår. Efter gennemgang af finansieringsmulighederne kender foreningen omfanget af de byggearbejder, som de finansielt kan gennemføre.

Forud for en generalforsamlingen sikrer vi, at byggesagen kan finansieres via opsparret likviditet, indskud og/eller et dokumenteret lånetilbud. Vi møder ofte ejerforeninger, som har haft svært ved at få gennemført byggesager, eftersom ejerne ikke har været i stand eller villige til at stille de individuelle indskud til ejendommens byggesag. I det omfang at foreningens vedtægter giver mulighed for optagelse af fælleslån, indhenter vi altid flere konkurrerende tilbud på mellemfinansiering (byggekredit) og fælleslån til finansiering af byggesagen. Fælleslånet er en mulighed for de ejere, som ikke har sparet op til udgiften, eller ikke ønsker optagelse af lån i egen bank, til at finansiere deres andel af byggesagen.

Som bygherrerådgiver kontroller vi altid muligheden for omlægning af eventuelle eksisterende fælleslån, som oftest medfører væsentlige besparelser og dermed til begrænset stigning i fælleslånet hos ejerne i forbindelse med den nye byggesag.

Vi sørger for indhentning af lånetilbud, forhandling om begrænset hæftelse og sikring af ejernes betaling eller garantistillelse forud for byggesagen, således at finansieringen er på plads før bestyrelsens indgåelse af en entrepriseaftale. 

Kontakt os

Skriv til os og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Klik her


 Vi udarbejder:

Ring +45 27 14 24 91