Byggeadministration.dk ApS

Finansiering af byggesager i andelsboligforeninger

Finansieringen er grundstenen i en god byggesag og bør være et af de første punkter, som rådgiver undersøger og gennemgår med bestyrelsen. Efter gennemgang af finansieringsmulighederne kender foreningen omfanget af de byggearbejder, som de finansielt kan gennemføre.

Forud for en generalforsamlingen sikrer vi, at byggesagen kan finansieres via opsparet likviditet, indskud og/eller et dokumenteret lånetilbud.

Der findes en lang række forskellige muligheder for en andelsboligforening for at sammensætte en samlet finansiering af byggesagen. Der er desuden mulighed for at optimere foreningens samlede økonomi efter byggesagens gennemførelse. Som juridisk og økonomisk bygherrerådgiver præsenterer vi altid flere finansieringsløsninger, som kombinerer en stærk og langsigtet finansiering med en uændret eller begrænset stigning i boligafgiften. 

Som bygherrerådgiver kontroller vi altid muligheden for at omlægge foreningens eksisterende belåning med henblik på at optimere den samlede finansiering og derved begrænse stigningen i boligafgiften. 

Vi er løbende i kontakt med alle de store realkreditinstitutter, som f.eks. Realkredit Danmark, BRF, Nordea Kredit, Nykredit m.fl. Vi indhenter altid flere konkurrerende lånetilbud, således at foreningen opnår det bedste lånetilbud.


I er meget velkomne til at kontakte os for en dialog omkring finansieringsløsninger.

Kontakt os

Skriv til os og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Klik her


 Vi udarbejder:

Ring +45 27 14 24 91