Byggeadministration.dk ApS - Byfornyelse rådgivning andelsboligforening ejerforening

Byfornyelse

I forbindelse med større byggeprojekter i foreningen bør bestyrelsen altid overveje muligheden for byfornyelsesstøtte. Bestyrelsen er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog omkring muligheden for at søge byfornyelsesstøtte.

Byfornyelsesstøtte er en oplagt mulighed for at finansiere dele af ejendommens renoveringsopgaver, men bestyrelsen skal også være opmærksom på, at det kun er særlige projekter, som forbedrer og energirenoverer ejendommen, som man kan opnå byfornyelsesstøtte til.

Københavns Kommune skriver bl.a. følgende:
 

Det er derfor langt fra alle projekter, som kan opnå byfornyelsesstøtte. Københavns Kommunes digitalisering har medført, at andelsbolig- og ejerforeninger nemmere og billigere kan søge støtte og få vurderet om deres byggesag er relevant i forhold til byfornyelse. Derfor opfordrer vi til at kontakte os for en hurtig vurdering af projektet.

For at give en bedre forståelse af byggesagens forløb med byfornyelse herunder arbejdsfordelingen mellem os som økonomisk og juridisk bygherrerådgiver og teknisk rådgiver har vi udformet neden stående oversigt.


KLIK HER:  OVERSIGT FOR BYGGESAGENS FORLØBKontakt os for yderligere information omkring muligheden for at opnå byfornyelsesstøtte.

Kontakt os

Skriv til os og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Klik her


 

Ring +45 27 14 24 91